...från Mellangården till Södergården...

2010-09-03

...köket



...nu j-vlar! Vi (H) & (R) har språkat mycket de sista dagarna om hur vi ska göra i köket. Känns som vi har det nu. (R) hittade bilden i vår idé bank, och så här gör vi nog över spisen. Bilden kommer från något husföretags hemsida, kommer tyvärr inte ihåg vilket( så vi kan tyvärr inte länka eller uppge källan). Idé banken med alla sparade bilder på detaljer och planlösningar har vi haft mycket nytta av när vi skapat ritningen och känslan av vårt hus. En del bilder har vi hittat i de bloggar vi följer.

Imorgon lördag eller kanske på söndag förmiddag kommer förmodlige Christoffer(säljaren på Vallsjöhus läsa detta) och då känna sig förberred inför vår slutbeställning på söndag eftermiddag. Men gör vi som vanligt så hinner vi nog ändra oss en gång till =). Sätter in en bild på spis och fläkt som vi vill ha det samt den vinnande ritningen av de 3 förslag vi hade.

Var på banken för ett tag sedan för att göra klart med finansieringen. Idag ringde tanten från banken till (H) och krånglade som f-n. Hon ville minska vårt lån! Men efter att jag (R) pratat hål i huvudet på henne så var vi tillbaka där vi var på vårt möte. Dock måste vi slanta upp tomten innan 1/10! Efter 1/10 måste man lägga 15% på topplånet men vi har förhandlat oss till 10%....=)

nu blir det vila en stund innan lillkillen vaknar imorgon bitti 06.30

o.a.o

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar